Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy tylko ja mam wrażenie że jestem jakiś inny?

MrMarcinMarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko mnie nie jara Gangnam Style, nie palę i nie twierdze że to fajne, nie chwale się na FB przypałami, nie ubieram bejsbolówki, vansów, turek i full cap'a? Mam jakieś wrażenie że wszyscy obok mnie zdziczeli.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Jesteś wybrańcem, musisz ocalić świat. :|

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja mam tak samo... FaceBook dla mnie to jest tylko strona od kontaktu ze znajomymi... Wkurza mnie ten cały Gangam style czy jakoś tak i wkurza mnie na FB też spam i informowanie na przykład, że "z/w idę do kibla"...

4770714280454741315510.png
Opublikowano

właśnie ja też mam takie wrażenie ^^ a tak w ogóle to nawet fb nie mam a wszyscy mi mowia żebym założył bo coś, ale po co marnować czas na fb skoro można nabić elo w lolu?

Opublikowano

właśnie ja też mam takie wrażenie ^^ a tak w ogóle to nawet fb nie mam a wszyscy mi mowia żebym założył bo coś, ale po co marnować czas na fb skoro można nabić elo w lolu?

Wole wbijać levele w metku.

Wolałem jak każdy nk miał, wtedy sie tym jarać mozna było:D

Tera fejsbuk i te miłosci przez neta "zmienił status z w związku na wolny" i nawet nie trzeba pisać ze sie nie chce z kims juz byc ^^

JEBAC TO! A co do vansów i pedałach które sie w tym bujaja to wczoraj o tym w statusach pierdolilem, heja! :D

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

Większość osób które znam są wg. twojej definicji inne.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

Cóż ja nawet nie wiem całkiem co to te Gangam Style, facebooka nie mam bo po co mam gg.

P.S

W szkole nie miałem jeszcze żadnej uwagi a tera jestem pierwsza gimbazjum. To nie jest normalne.

Opublikowano

@up o szlugach mówiłem ;]. Szlag mnie trafia gdy widzę 12-letnią dziewczyne z papierosem w ręce...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Co to jest Facebook?

Cóż ja nawet nie wiem całkiem co to te Gangam Style, facebooka nie mam bo po co mam gg.

Już kurwa nie bądźcie tacy alternatywni.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Już kurwa nie bądźcie tacy alternatywni.

Niektórzy nadal używają NK inni twittera i G+ a wielu nie wie, że google ma swój portal.

Co to jest "Gangam Style" przez ostatnie kilka chwil znalazłem to na 3 stronach a nie wiem co to jest, chyba coś mnie ominęło.

Opublikowano
Czy tylko mnie nie jara Gangnam Style, nie palę i nie twierdze że to fajne, nie chwale się na FB przypałami, nie ubieram bejsbolówki, vansów, turek i full cap'a? Mam jakieś wrażenie że wszyscy obok mnie zdziczeli.

nie jesteś sam, poza pół na pół z pierwszym

Opublikowano

Mam jakieś wrażenie że wszyscy obok mnie zdziczeli.

A ja mam wrażenie, że ja zdziczałem, a wszyscy są normalni ;].

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Denerwuje Cię facebook ? Usuń konto, albo zablokuj komunikaty od idiotów.

Tolerancja też przyjdzie z czasem. Słuchają to niech sobie słuchają. Jak u mnie na roku zaczyna się głupia dyskusja to się w nią nie mieszam, albo zakładam sobie słuchawki, włączam SWOJĄ ULUBIONĄ muzykę i luzuje.

Nie podoba Ci się jak ktoś jest ubrany ? Prosta rada nie patrz na niego albo uśmiechnij się w duchu. Może tak mu jest wygodnie, dobrze się z tym czuje i lubi kiedy ludzie na ulicy tak na niego zerkają.

Proste rozwiazania bywają najlepsze.

f.png

Arcymistrz
Opublikowano

; O są jeszcze normalni ludzie. Poza Gangnam mam podobnie, tylko będą w szkole, jak nie jesteś " na czasie " to padasz ofiarą dręczenia, nie koniecznie fizycznego, ale możliwe, że psychicznego. U mnie w klasie, koleś jest hmm normalny, ale jakby nie normalny, więc osoby z mojej klasy dręczą go psychicznie, bo się różni od nich. Niestety tak bywa, Ci co tak mają są to ludzie, którzy nie potrafią poradzić sobie sami, potrzebują ludzi, którzy będą w razie czegoś trzymać ich za dupę, bo sami sobie nie poradzą. Normalni, albo są w gronie w miarę normalnych ew. normalnych, albo chodzą sami, i nie patrzą na idiotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...